Πολιτική Επιστροφών / Αλλαγών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

  • Περίοδος αλλαγής των προϊόντων οι 14 ημερολογιακές ημέρες.
  • Οι επιστροφές χρημάτων των προϊόντων που είναι σε Προσφορά δεν πραγματοποιούνται.
  • Αλλαγές σε προϊόντα προσφοράς γίνονται μόνο με προϊόντα προσφοράς.
  • Οι επιστροφές όλων των προϊόντων (εκπτωτικών και μη) στις οποίες ο πελάτης επιθυμεί αλλαγή στο νούμερο ή κάποιο άλλο προϊόν γίνονται με δική του επιβάρυνση.
  • Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή προϊόντων είναι αυτή να γίνεται εντός 14 ημερολογιακών ημερών (από την ημέρα αγοράς), να υπάρχει άθικτη η αρχική συσκευασία (με χαρτιά, ταμπελάκια κ.α) και να έχετε στην κατοχή σας το σχετικό παραστατικό αγοράς που αποδεικνύει την συναλλαγή (π.χ, Απόδειξη Λιανικής, Τιμολόγιο Πώλησης/Δελτίο Αποστολής κ.ο.κ).
  • Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε τηλεφωνικά (210-9945700) Δευτέρα - Παρασκευή 10:00 – 14:00/17:00-20:00, είτε με e-mail (sneakerkidsgr@gmail.com) για περισσότερες πληροφορίες.
  • Από Το Φυσικό μας Κατάστημα “CROCODILINO” Λεωφόρος Ειρήνης 31-Ηλιούπολη -2109945700 Δευτέρα – Παρασκευή 10:00 – 14:00/17:00-20:00

Λανθασμένες Αποστολές

Εάν το εμπόρευμα που παραλάβατε δεν συμπίπτει με το προϊόν της παραγγελίας σας θα πρέπει να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά με την εταιρεία στο: +30 210 9945700 εντός 3 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος . Στη συνέχεια πρέπει μέσα στις επόμενες 14 ημέρες να πραγματοποιήσετε και την αποστολή του .

Στην περίπτωση αυτή δεν υπάρχει καμία επιβάρυνση του πελάτη για την αντικατάσταση.

Εάν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να επικοινωνήστε τηλεφωνικά στο: +30 210-9945700, αναφέροντας και το λόγο της ακύρωσης.

Το αίτημα πρέπει να καταχωρηθεί εντός 3 ημερών και να πραγματοποιηθεί η αποστολή μέσα στις επόμενες 14 ημέρες από την έγκριση του αιτήματος.
Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα επικοινωνήσει η εταιρεία μαζί σας για την αλλαγή.

Τα προϊόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται από όλα τα συνοδευτικά έγγραφα : Απόδειξη λιανικής και άλλα συνοδευτικά όπως ετικέτες - διακριτικά σήματα μέσα στο κουτί κλπ. 

Pre-loader